Start direct uw aanvraag

Nooit meer wachten op de betaling van uw facturen? Doe direct een aanvraag bij Freedom Factoring en ontvang direct de beste voorwaarden in de markt. Ergens goedkoper? Wij bieden u laagste prijsgarantie. Start direct en profiteer van alle voordelen!

Factoring en nieuw personeel

Wanneer uw onderneming snel groeit en u in uw eentje de groei niet aankan, kan u gaan denken aan het aannemen van nieuw personeel. Echter kost nieuw personeel u wel aan liquiditeit. Wanneer u niet de benodigde liquiditeit heeft, is factoring een goede oplossing voor uw probleem. Hieronder wordt uitgelegd wat factoring u kan bieden op het gebied van nieuw personeel.

Nieuw personeel

Wanneer u de groei van uw onderneming niet meer aan kan, is het misschien slim om te kijken naar nieuw personeel. Nieuw personeel biedt namelijk veel mogelijkheden en kansen. Zo kunt u grotere opdrachten aannemen en daarbij nog meer groeien. Echter brengt nieuw personeel ook kosten met zich mee. Zo moet u hen natuurlijk maandelijks een salaris betalen. Of wanneer het personeel gehuurd wordt, moeten de inhuur kosten betaald worden. Wanneer uw debiteuren langer doen over het betalen van de facturen dan de vooraf afgesproken betaaltermijn, dan kunt u niet direct het salaris van uw personeel uitbetalen. Deze moet u dan voorfinancieren uit eigen zak. Dit kan ervoor zorgen dat u in de financiële problemen komt.

Financiering van nieuw personeel

Om nieuw personeel te kunnen financieren is factoring een goede oplossing. Bij factoring beschikt een ondernemer namelijk direct over liquiditeit, waardoor er geen problemen ontstaan met het uitkeren van de salarissen. Factoring zorgt er namelijk voor dat de behaalde winstmarge direct vrijkomt voor de ondernemer. Hierdoor kan een ondernemer dit geld niet alleen stoppen in de salarissen van nieuw (en oud) personeel, maar ook in het investeren van nieuwe goederen. Factoring zorgt er dus niet alleen voor dat u uw nieuwe personeel kan betalen, maar ook dat u nieuwe opdrachten kan aannemen, u sneller kunt groeien en u sneller beschikt over het geld van openstaande facturen.

Weten welke vorm van factoring het best bij uw onderneming past?

Factoring bij Freedom Factoring

Impuls Krediet

Openstaande facturen zijn een grote aanslag op uw werkkapitaal. Bij Freedom Factoring krijgt u direct geld in rekening-courant met uw debiteurenportefeuille als onderpand.

lees verder
American Factoring

Voor iedere ondernemer die met één of meerdere transacties te maken krijgt van enige omvang, waarvoor hij geen transactierisico wil lopen maar waarbij commercieel gewin wel mogelijk is.

lees verder
Traditionele Factoring

Slecht betalende debiteuren zijn voor iedere onderneming een bron van zorg en ergernis. Hierin biedt traditionele factoring de uitkomst voor u. Freedom Factoring neemt uw gehele debiteurenbeheer.

lees verder

Freedom Factoring

Freedom Factoring biedt u 3 financieringsmogelijkheden aan. Zo heeft u de mogelijkheid u te laten financieren middels Traditionele FactoringAmerican Factoring of Impuls Krediet. Waarom u zich het beste kan laten financieren bij Freedom Factoring? Omdat Freedom Factoring flexibel en schaalbaar is waar u op ieder gewenst moment online inzicht kan krijgen in uw financieringsoplossing. Verder heeft Freedom Factoring een scherpe rente waardoor uw investering maximaal rendeert. Als laatste zijn wij het goedkoopste op het gebied van factoring.

In beginsel geldt er voor factoring bij Freedom Factoring geen minimale omzeteis. In sommige gevallen is het kostentechnisch echter niet interessant om een bepaalde vorm van factoring te nemen omdat deze juist is ingericht op een klein, of juist groot bedrijf.

Ook biedt Freedom Factoring u een overname van uw debiteurenbeheer aan. Wanneer u zich laat financieren door een van de factoringvormen van Freedom Factoring, heeft u geen stress meer over het bijhouden van al uw debiteuren. Wij zorgen ervoor dat uw openstaande facturen meteen worden voorgefinancierd en zullen ons bezig houden met de openstaande facturen van uw klanten. Wij verwerken de facturen en waar nodig nemen wij (in overleg met u) contact op met de debiteuren. U kunt zich dus volledig richten op het laten groeien van uw onderneming.

Mocht u nog vragen hebben over factoring bij Freedom Factoring of wilt u meer weten over een van de financieringsvormen, neem dan contact op met onze adviseur.

Weten welke vorm van factoring het best bij uw onderneming past?